Det ger sig aldrig

Nu är jag sjuk igen, viruset hoppar bara runt runt i vår familj. Tycker att vi borde få bli helt friska nu! Är hemma i dag från jobbet. Får se hur jag mår i morgon bitti, vill jobba men samtidigt prioriterar jag att få bli frisk mer.

Sture har i alla fall lärt sig att klättra upp i soffan på egen hand. Så nu får vi passa honom lite mer än förut, han har en tendens att sätta sig just på kanten då han kommit upp. Annrs försöker han säga ett nytt ord (traktor) han säger: kakoj :)


5 steg

Det har varit en omtumlande vecka på slutet med lite sömn och en gnällig Sture på dagarna, pappa Filip har kämpat på duktigt här hemma! Vi har sovit alla i olika rum för att vi ska få en gnutta sömn. Jag i gästrummet, Filip i soffan och Sture i sin spjälsäng som står i vårt sovrum. Han har varit på bra humör de sista dagarna som tur är, och i natt sov han suveränt bra!
Han har nu tagit 5 små steg som mest... och han kan klättra ner från soffan själv :) Han utvecklas enormt mycket nu! Även en till tand har kikat fram, den sitter i överkäken.
Nu hoppas vi på en fortsatt trevlig vecka med strålande humör och bra sömn (även fint väder önskar vi oss).


Siktar högt

Sture har lärt sig att stå upp själv, oftast går det bättre om han har något i handen att pyssla med. Nu väntar vi på de första stegen! :) Idag var vi även för första gången med på söndags skolan, han tyckte det var jättespännande och kröp iväg helt själv och lekte för fullt med allt och alla han såg... Han var inte ett dugg intresserad av mig :)

Jag och Troja har varit på viltspårskurs i helgen, det var väldigt kul och man fick lite tips på hur man sa gå till väga för att träna hunden.


RSS 2.0