Lite bättre...

Idag känner jag miglite bättre men har fortfarande hosta och snuva kvar. Ögoninflammationen har lagt sig lite. Var till läkaren igår och blev sjukskriven hela den här veckan och nästa. Jag skulle egentligen ha jobbat fram tills sista oktober men nu får jag vara hemma ända tills bebisen kommer. Känns både bra och dåligt, skönt att få tillfriskna ordentligt men samtidigt lngtråkigt att vara hemma så länge utan att göra något speciellt. Får se om jag ska hitta på något en dag nästa vecka då man förmodligen mår bättre.
Var också till barnmorksan igår och allt såg bra ut med bebisen, det var skönt att få höra att allt såg ok ut fastän man har legat sjuk så länge. Hade dock gått ner ett kilo i vikt sedan jag var där sist men det var inget att oroa sig för :)
I Umeå är det för övrigt riktigt tråkigt väder, helt gråmulet och 2-4plus ute.

Sjuk sjuk sjuk...

Är fortfarande sjuk, har ingen feber längre men fortfarande hosta och snuva. Har dessutom dragit på mig en ögoninflammation så jag ser hemsk ut! Är alldeles röd i båda ögonen. På nätterna/kvällarna kliar och varar det, usch! Verkligen inte kul att vara så här sjuk. Ska till läkaren i morgon i alla fall. Hoppas det är bättre då. Det var länge sedan man var så här sjuk. Direkt efter läkarbesöket ska jag till barnmorskan, hoppas att allt står rätt till med bebisen i alla fall, det är det viktigaste att inte den är påverkad av sin sjuka mamma.

Vårt nya vardagsrum :)

Nu är det så gott som färdigt i vårt vardagsrum, det enda som saknas är lysknapp och dörrhandtag, annars är det klart! Lite tavlor ska också upp men vi har inte bestämt vad vi ska ha på väggarna än!


Är sjuk för tillfället, igår var jag helt knäckt. Hade 38 graders feber och jätteont i halsen. Idag känner jag mig bättre, men är inte alls frisk än. Hoppas det vänder fort... Bara 25 dagar var nu till beräknat födelsedatum. Det närmar sig med stormsteg :)

Fotade lite på jobbet i veckan;   

Det nya vardagsrummet börjar ta form

Det har byggts i tre dagar här hemma nu och vårt nya vardagsrum är snart klart, sovrummet på andra sidan väggen har vi inte börjat med än. Det blir nästa mål. Blir faktiskt mycket mysigare här hemma hos oss och dessutom luktar det nymålat och fräscht! Vi har gjort en brädvägg itsället för att tapetsera som vi hade tänkt först.

Igår kväll fick vi middagsbesök av Martin och Moa, det var trevligt. Tidigare på dagen skulle jag egentligen ha varit ute i skogen och plockat svamp men jag avstod, kände att det skulle vara för jobbigt med magen och gå och böja mig hela tiden. Sen fick vi en väldigt rolig överraskning som Martin och Moa kom med. Dom hade med en hel korg full med trattkantareller som vi fick från Karin och Anders. Det var mycket uppskattat! Så idag har jag rensat och förvällt dom. Nu har vi så det räcker hela vintern :)

 Tack så mycket för dom goda svamparna!

FÖRE:


EFTER:


Då det är helt klart kommer mer bilder :)

Projekt föräldrasovrum startat

Igår kom Filip hem från jobbet med en massa regelvirke, han har varit ivrig att dra igång med vårt nya sovrum ganska länge nu. Jag har försökt övertala honom att vänta till våren men det gick inte :) Jag fick den stora äran att möblera om vardagsrummet och han började genast att regla upp den översta biten, så ikväll ska han sätta upp mer reglar.
Det blir nog bra tillslut, vi har många ideér om vad vi ska ha för tapet eller liknande på den nya väggen... Jag längtar mest tills man får tapetsera och köpa ny garderob till vårt stora sovrum och börja sova där.
Får hoppas att det mesta är klart tills bebisen kommer, för då lär projektet stanna av en period.
Lägger upp bilder senare på ombygnationen.

RSS 2.0