Loppisfynd

Idag har jag varit på Antik loppis i Sikeå Hamn. Det var verkligen ett fint och mysigt ställe. Jag fyndade tre saker! :)
En fin fönsterlampa som jag ska sätta upp i vardagsrummet för 30kr
En lergryta så att jag nu kan laga supergod kyckling för endast 40kr
Sedan köte jag en trätunna att ha som prydnad för 200kr
Hittade även en jättefin utdragbar barnsäng som jag ville köpa, den kostade 500kr. Carolina köpte en byrå för 200kr och Johanna köpte två fina linnegardiner med röda dalahästar på för 40kr

60 år och älgar

Idag har vi firat min pappa Åke som fyllt 60. Har tillbringat dagen i Bjurholm och på Älgens Hus. Där har vi fått guidning i museum, klappat älgkalvar och stora älgtjurar. Det var en trevlig dag!! Lilla Sture är helnöjd och somnade redan i bilen på väg hem klockan 19.00 och sover fortfarande. Sedan i söndags har familjen Kankkonen bott hos oss och det är helmysigt med besök!
Vi har badat och lekt, badat och lekt, Troja har under veckan lärt sig att hoppa från brygga.
 

Lunchpicknick

Idag fick jag lunchbesök på jobbet, Filip och Sture kom med lunch åt mig. :) De hade med sig rostbiff, potatissallad, bröd och bubbelvatten! Vi satte oss i gräset under en stor bollpil och åt den goda maten. Sture satt och var glad i vagnen. Senare under jobbdagen tog jag årets första dopp/simtur. Jag och några jobbkompisar åkte ner till älven och badade på fikarasten. Det var kallt men väldigt skönt att få bli sval.

Kan även berätta att lilla Sture har börjat vinka, han ser underbart söt ut. Ibland kommer det sporadiskt utan att det finns anledning till vinkningen men ibland så kommer det då man säger hej eller hejdå. Underbart att se att han börjar förstå sammanhangen. Vårt lilla hjärta börjar bli stor!! På fredag blir han hela 8 månader gammal! 


Timrå

I eftermiddag kom vi hem från Timrå. Vi har varit där i helgen och firat två födelsedagsbarn, lilla kusin Ellen som blir 1 år nästa helg och farfar Åke som fyllt 60. Vi har haft toppenbra väder. Nästan lite väl varmt... Vi har badat i poolen, Sture tyckte det var för kallt men Ellen hon tjöt av glädje i vattnet!


RSS 2.0