Snön har kommit :)

Äntligen är det lite vintrigt ute! Har fått kanske 1 dm snö här hemma och det är jättemysigt! Hoppas den har kommit för att stanna nu! Snart åker vi till Timrå :) Ska bli roligt att få träffa alla där nere igen, Sture längtar efter farmor och farfar och vill gärna träffa sin lilla kusin Ellen!

Var på BVC idag, läkarkontroll... allt såg bra ut! :) Sture väger nu 4885 gram och är 56 cm lång :) Det går fort! Har redan börjat använda storlek 62 på hans kläder.

Sture 4 veckor

Tiden går fort, Sture är i dag redan fyra veckor gammal. Han sover fortfarande bra de allra flesta nätterna, men man är trött i alla fall. Har inte sovit sammanhängande sedan han kom. Sture har börjat le mot oss nu och det börjar även komma lite joller då han ligger och är nöjd. :) Han växer snabbt, förra måndagen då vi var på BVC hade han vuxit tre cm och gått upp knappt ett kilo sedan han föddes.
Vi känner oss båda lite småförkylda och snuviga, kanske är kvar sedan förra veckans magsjuka. Har inte hunnit få någon julkänsla än heller, vädret är ju så trist! Bara regn och grått ute. Det ska i alla fall bli skönt att åka bort över julhelgen.
 

RSS 2.0