Nu får det räcka

Nu har vi kommit på benen igen efter en sväng av vinterkräksjukan. Dock är inte Sture och Filip helt 100 än. Sture vill inte riktigt äta vanlig mat och är mycket lös i magen fortfarande. Nu tycker jag det räcker med sjukdom i vårt hem. I dag har vi varit ute och lekt på förmiddagen, bland annat åkt skoter och pulka. Man måste ju passa på medan det endast är några futtiga minusgrader. Om det blir lika bra väder i morgon funderar vi på att åka ut i skogen en stund och grilla korv.

Kan också berätta att jag har sått lite perenner som jag hoppas ska gro ordentligt och kunna planeras ut i vår trädgård till sommaren. Har sått Blå bergsvallmo, vanlig röd vallmo och en vit hög perenn som jag tog fröer av från jobbet i somras. Den röda vallmon har börjat skjuta små små plantor. Det är lite spännande att gå och kika om det kommit upp något ur såbädden.

Magsjuka

Stackrs Sture har fått magsjuka, han har kräkts och är jättedålig i magen. Trots detta är han relativt pigg och glad, men han vill inte äta något nästan. Blåbärssoppa går ner i små mängder, men inget annat. Än så länge känner både jag och Filip oss ok. Jag hoppas att vi slipper sjukan. Usch, det är verkligen ett straff att få magsjuka.
bjussar på en Trojabild denna gång :)


Åre

Vi har blivit friska nu! Alla mår toppen. Stackars Sture vart jättesjuk, han hade feber i 6 dagar. Fast nu är det bra igen och han är tillbaka till sitt livliga jag.

I helgen som var åkte vi till Åre, bara för att komma iväg en stund och för att hitta på något än att bara sitta hemma som man göra hela vardagarna. Vi hade en mysig helg tillsammans! Sture var på toppenhumör hela helgen, även bilresorna gick jättebra. Vi var en sväng till Åre där vi tog en fikapaus på Årebageriet. MUMS dom har så gått fika där! Sedan var vi till torget där Rix FM hade After Ski med några artister som uppträdde.

 Kladdprinsen äter ballerina kladdkaka
 På Årebageriet

Mamma 60 år

I dag är det mammas tur att fylla jämt, hon blir 60 år och vi i hela familjen vill hurra för henne!
HURRA HURRA HRRRA HURRA!

Vi skulle åka ner till Ö-vik och äta men eftersom vi är sjuka, eller framförallt Sture så åkte vi hem. Sture har varit helt knäckt idag. Somnat på pappa tre gånger ikväll. Nu bytta vi till pyjamas och nattade honom. Vi håller tummarna för en bra natt. Det gör ont i hjärtat av att se honom så sjuk.

 sötisen sover i pappas knä.

Filip 30 år

I dag fyller Filip 30 och jag och Sture vill gratta honom extra mycket!
Den bästa pappan och den bästa mannen i vårt liv!

Men tyvärr ligger vi sjuka så kalaset som vi hade ordnat tills i kväll blev inställt. Sture har hög feber och är helt knäkt, Filip känner sig småkrasslig och jag har just haft hög feber men känner mig bättre nu. Så det är väldigt tråkigt!


RSS 2.0