Mopsvalpar

Igår kväll var jag och två klasskompisar och tittade på fem svarta mopsvalpar. Dom var hur söta som helst. En av mina klasskompisar ska köpa valp och då ville hon ha sällskap med, och det tackar man ju självlart inte nej till! Idag är jag ledig och är hundvakt åt Cocos och Lukas. Jag har också friserat Troja lite grann... Hon började se ut som ett troll, så det var på tiden.
 
  

Grillpromenad

I lördags var vi hurtiga och tog oss ut i skogen på en promenad med Troja och när vi blev less slog vi läger och tände en eld. Vi grillade korv både till oss själva och till Troja. Det var mysigt och gott!
 
Nu till helgen så åker vi till Falun för att hälsa på Fam Kankkonen, vi längtar jättemycket. Ska bli roligt att ses igen. Då ska Filip också passa på att hämta lite bildelar i Borlänge som han har köpt. Det blir nog en sväng i IKEA dessutom, så vi får se om vi handlar något men jag tror det! =)

Underbart album

Har just klickat hem James Morrisons album Songs for you, Truths for me.

Det är riktigt bra musik! Har diggat hela dagen medans jag har städat och tvättat. Har också duschat av alla mina blommor från allt damm som hamnar på deras blad.
Nu väntar vi på besök av mamma, pappa, Carolina, Martin och Moa. Vi ska se på film och äta fruktsallad!

-28,4 grader

I morsre då jag vaknade och kollade på termometern stog den på -28,4... usch! Det är årets kallaste dag tror jag! Jag som hade tänkt att ta mig ut på mina längdskidor och motionera lite tillsammans med Troja men det får bli en annan dag. Så jag ska städa och tvätta i stället. Dessutom ska jag se på alpint och skidskytte som sänds idag. Det känns till och med att huset är svalare än vanligt.
På måndag drar en ny termin igång i skolan. Det är den sista terminen och sedan är jag klar, då är jag LEG Tandhygienist. Hoppas bara att det ordnar sig med jobb.

Sista dagen på ledigheten

I morgon drar vardagslivet igång igen. Filip börjar jobba och jag börjar skolan efter 2 ½ veckas ledighet. Den här dagen slappar vi till 100%. Har varit ute i snövädret och Troja har fått prova att dra sparken. Det gick inte så bra, men med lite träning så kanske hon börjar förstå vad det går ut på. Hon ville bara dra om Filip sprang framför och hejade på henne. Annars stannade hon på en gång. I går kväll var vi hos Niklas och Karolina i deras nya hus i Holmsund och hälsade på en stund, där åt vi pizza, mums!

2009

Nyårs helgen var tänkt att spendera i Marsliden utanför Saxnäs. Då vi kom dit i tisdags var det urdåligt väder men vi bestämde oss för att stanna, på nyårsaftonsmorgonen var det snöstorm och då bestämde vi oss för att åka till Samuel och Theresias nya hus i Forsvik utanför Storuman för att fira det nya året. Där åkte vi skoter och busade med hundarna. Troja har haft en superkul helg, men hon blev rädd för raketerna i år, tråkigt! Nu har vi precis kommit hem och vi får vara lediga ända tills på onsdag. Ska bli skönt att få vara hemma några dagar också!

       

RSS 2.0