Vår semester

Har nu snart varit ledig i tre hela veckor. Har varit tre bra veckor, har haft tur med vädret och vi har båda sluppit vara sjuka (som man annars brukar bli då man får sin ledighet)
Första veckan var vi hemma, men vi hade ändå fullt upp. Fick besök ifrån Jönköping då Daniel och Beatrice kom upp för att hälsa på. Sen kom familjen Kankkonen för att bo hos oss under brorsans bröloppshelg. Då var det fullt fart hela dagarna! Tiden gick snabbt och vips var det dag för oss att åka iväg på vår efterlängtade bilsemester.
Vi började med att åka till Ö-vik för att hälsa på Samuel och Annika en heldag. Där fick vi se ett snyggt nyrenoverat badrum och äta mycket god mat! Senare på kvällen åkte vi vidare till Åre där vi övernattade två nätter. Under vistelsen i Åre hann vi åka upp på Åreskutan i kabinbanan tillsammans med Troja, hon tyckte det var lite läskigt men det gick bra. Väl uppe på fjälltoppen mulnade det på så vi stannade inte så länge där uppe.
 Då åkte vi tillbaka till stugan och hade det bara mysigt! Sedan bar det iväg till vårt grannland Norge, vi åkte bil hela dagen tills vi kom fram till Trollstigen, det var verkligen mäktigt.
    En otolig upplevelse att få åka på en äkta serpentinväg! Har du inte gjort det så GÖR det! Sedan övernattade vi alla tre i bilen, vi bäddade ner  och sov i bagaget. Det var trångt men väldigt mysigt!
Dagen efteråkte vi vidare till Sverige igen, vi körde ända till Örebro där vi lyxade till det och tog in på hotel, fick ett hundrum så vi sov gott alla tre. Åt god hotelfrukost också! Mums! Därefter körde vi strax söder om Örebro för att hämta vår barnvagn som vi köpt. Sedan åkte vi vidare till Falun för att hälsa på familjen Kankkonen, där stannade vi i några dagar. Filip och Johan har spacklat och målat deras garage medans jag och Johanna har vaktat barnen. Hade verkligen mysigt då vi var där. Badade varje dag då vi hade topppenväder!
 
Sedan åkte vi vidare till vårt nästa stopp, Timrå. Där hälsade vi på hos Filips föräldrar. Dit har också hans syster och man tillsammans med deras nya lilla bebis flyttat en kortare period, så det var kul att äntligen få träffa dom!
  Vi passade även på att tillbringa en eftermiddag på IKEA, där handlade vi spjälsäng, skötbord, diverse andra barnsaker och lite heminredningsprylar till oss själva! Längtar till att få sätta upp allt!
Bilen blev fullproppad med saker och vi åkte hem. Det känns skönt att få komma hem efter en så lång resa. Ska bli jätteskönt att få sova i sin egna säng!
Nu på måndag går vi in i vardagslunken igen, då drar jobb igång för oss båda!

RSS 2.0