Våren kommer trots allt!

Idag var jag ute och promenerade och hör och häpna, på grusvägen var det lite tinad snö! :) Solen strålade, fåglarna kvittrade och jag vart tvungen att ta av mig både pannband och vantar för jag blev så varm jackan öppnade jag också upp. Det var så otroligt skönt! Längtar så tills det börjar bli lite mer vår. Men det sägs att det ska komma snö till helgen igen, undra hur mycket det kan komma på en vinter, detta måste nog vara rekord.

Sture sov dåligt i natt, han låg och vred och vände på sig nästa hela tiden... men man kan ju inte bli arg på honom då han jollrar och skrattar mitt i natten, man blir alldeles varm i hjärtat. :)

I morgon ska jag och Sture in till stan och äta lunch med Hedwig. Sedan på eftermiddagen kommer Faster Erica och kusin Ellen hit och hälsar på i helgen! :) Det ska bli kul att träffa dom igen.
Kylan vill inte släppa!

Detta har varit den kallaste vintern på länge, vanligvis brukar vi ha en vecka med 20 graders kyla men i år har det hållit i sig betydligt längre än så. Längtar efter vårsol, fågelkvitter och ljudet av vatten som droppar från taken.
I fredags kväll gick jag och Filip på bio tillsammans, mormor fick vara barnvakt. Vi såg Avatar 3D, det tog ett tag innan ögonen hade vant sig med det nya sättet att se film på. Ärligt så fick jag lite huvudvärk efteråt, men filmen var riktigt bra! Undra hur det fungerar med 3D-glasögon egentligen... Då man ser genom dom på omgivingen så märks ingen skillnad men då man ser på bio-duken då känns det som att man står bredvid det som händer på filmen. Skumt!
 Även Troja ville testa glasögonen... :)

Stures nya trick :)

Sture har kommit på att man kan trycka ut tungan vid sidan om nappen, han gör det hela tiden jut nu :). Han ser ut som en riktig bus-unge!Idag är Filip och lång-jobbar i Sollefteå, får se om han kommer hem sent i kväll eller om han kommer hem i morgon bitti. Vi är bara hemma idag och tar det lugnt, ska gå ut senare idag på en promenad i det fina vädret :)

Sture 3 månader

I går blev lilla Sture tre månader. Jag har nu varit hemma mer än halva tiden som jag ska vara mammaledig, från 1a maj börjar jag att jobba och då blir Filip hemma i 6 månader. Tiden springer iväg, för varje dag som går märks lite skillnad. Han är nu väldigt glad och skrattar och pratar mycket, han gillar även att äta på sina händer och han har börjat dreggla mycket. Nu mer vill han inte ligga ner längre utan ska stå och sitta hela tiden, helst vill han stå... Man blir ganska trött i armarna. Nätterna går fortfarande bra men han har sista veckan varit lite strulig, vaknat ofta och vill ha nappen.
På fredag ska han få sin första vaccinations-spruta och vi hoppas att han inte får feber av den.

Till helgen ska vi till Timrå och hälsa på farmor och farfar, ska bli skönt att få komma iväg en stund.

 


RSS 2.0