Midsommar

Nu börjar midsommarhelgen gå mot sitt slut med vanlig jobbvecka framför sig. Har haft besök av svärföräldrarna under helgen, de har hjälpt till med att anlägga det sista av gräsmattan och sytt nya gardiner till vårt vardagsrum. Tack så mycket för den hjälp vi fått! Jag har även gjort ett litet stenrös där jag ska plantera smultron. :)
 Så här snyggt blev det!
På midsommarafton började vi med att jobba här hemma och mot eftermiddagen åt vi lax och pressad potatis och en god marängtårta till efterrätt. Efter maten tog vi en riktigt långpromenad på 1½ timme. Vi gick genom skog och ängar och slogs med mygg men det var trevligt ändå.
 
Mamma har ramlat i helgen och brytit vänster arm, frakturen var så ful att den ska opereras till veckan, förhoppningsvis får hon operera den imorgon! Stackars mamma! Hoppas den läker fint i alla fall!

Carolinas Bal och min examen

Lägger upp lite fina bilder på syrran då hon var på sin studentbal!
  

Här kommer en bild på min klass:

Massor har hänt...

Har slutat på min praktikplats där jag blev rejält avtackad med en ros och ett mycket fint omdöme som jag ska lägga in i mitt CV, kom tillbaka till skolan och träffade alla vänner i måndags :) Det var riktigt kul! Nu är dessutom mitt sista gjort på hela utbildningen, gjorde bort min redovisning idag! Nu väntar examensmiddag imorgon kväll på Plaza och examensdagen på torsdag förmiddag!
Har också varit på agilitykurs med Troja och hon var superduktig. Första dagen fick vi varva träning på ett hinder i taget med teori. Testade alla hinder utom vipp-brädan. Den skulle vi prova på dagen efter. Troja klarade alla hinder galant och tyckte det var jätteroligt att hoppa och trixa! Dagen efter fick vi bygga banor, först en hoppbana som vi sedan delade upp i sektioner som vi fick träna på, efter att vi hade gått igenom alla sektioner på banan fick vi köra hela banan en och en. Det gick sådär, Troja var trött och rev nästan alla hopphinder. Det var väldigt soligt och varmt den dagen. Efter lunchpaus fick vi bygga en ny bana och denna gång en agilitybana med alla hinder utom vipp-brädan. Där gjorde vi samma sak med sektioner och tränade ett tag. Sen körde vi igenom hela banan en i tagen och då hade husse hunnit komma på plats för att se vårt rejs. Troja var superduktig och tvekade inte en sekund på något hinder. Sedan testade vi på vipp-brädan, jag var helt säker på att Troja skulle bli livrädd och vilja hoppa ner, men hon reagerade inte ens! Helt otroligt! Blev mycket imponerad av henne den helgen. Sen åkte vi hem och var helt slutkörda på kvällen...
I går var jag och Filip på ultraljud för att få se den lille som ligger i min mage, det var lite nervöst innan. Det var verkligen en spännande upplevelse. Helt fantastiskt att allt fanns på plats, allt såg bra ut och hjärtat pumpade på för fullt! Bebisen var 12cm lång (från huvud till rumpa) och fötterna mätte 2,3cm. Nu är det bara att vänta på att magen ska växa! Vi fick ett nytt beräknad födelsedatum till den 10/11-09. Bäbisen visade många konster under ultraljudet, den visade karatesparkar, kullerbyttor och suga på fingrarna!
 Här är den lille krabaten!

På torsdag ska lillsyrran på studentbal så då ska vi stå och se på då alla fina par går på den röda mattan! Ska bli kul att få se henne så uppklädd! :)

RSS 2.0