Trädgårdsfix

Nu i helgen har vi skrubbat altanen och oljat den, har också oljat och ställt fram våra utemöbler. Nu känns det verkligen som sommmar! Alla våra björkar som vi planterade i fjol lever i år! Jippie! Har krattat lite på gräsmattan och städat ur garaget, nu ska vi åka en sväng till soptippen under veckan och kasta en massa skräp. Idag har vi haft 20+ och blåkupa! Underbart sommarväder, har gått en väng till dammen och låtit Troja fått simma en stund.
 Skurar altanen...
 Så här fint blev resultatet, här är det dukat för efterrätt i lördagskväll!

Har bara två veckor kvar på min praktik nu, det är roligt men väldigt intensivt och mycket att ta in. Ska på sätt och vis bli skönt då det tar slut och man får lunka på i den gamla vardagen! Längtar tills jag får börja jobba på Backens kyrkogård faktiskt. Hoppas det är många bra tjejer/killar som ska jobba i år med!

Troja simmar

Haft kortdag idag på min praktik, slutade kl 12.00.Skönt att få komma hem lite tidigare en dag, så nu ska jag städa och tvätta undan veckans smuts! Var just ute med Troja, vi gick till vår lilla damm där hon fick apportera frisbee. Tog lite bilder då Troja simmade, hon verkar tycka det är roligare att simma i år än förra året. Hon doppar hela kroppen mycker fortare än i fjol, nu simmar hon ut på första kastet :)
 

Valborgshelgen

Under valborgshelgen har vi varit i varma Falun, det blev ingen majbrasa för vår del eftersom vi satt i bilen hela vägen ner på torsdagskvällen. Hade en kanonhelg med skinande sol och 20+ ute. På fredagen var jag, mamma och Johanna till Borlänge och gick runt och shoppade på det stora varuhuset Kupolen. Jag köpte två nya sommarlinnen :) Grabbarna var hemma och passade barnen och bygde en vedbod.
Lördagens aktivitet blev en picknick strax utanför Falun till en plats som heter Staberg, där var det en massa mysiga gamla hus och bygnader. Så vi satte oss på vår filt och fikade en massa gott! Troja tog sin första simtur i fredags också! Det var så härligt att se henne skutta ut i vattet för att hämta pinnar :)
Annars har jag anmält mig till en nybörjarkurs med Troja i Agility, hoppas bara att jag har fått plats! Skulle vara så kul att få se vad hon tycker om agility.
   

RSS 2.0