Nu kan jag ta mig fram på egen hand :)

Sture har börjat att dra sig fram alldeles själv. Han tar sig upp på knä och står och gungar fram och tillbaka och har tagit något krypsteg men inte kommit på att man ska göra flera efter varandra. :)
Han har kommit in i en jobbig period nu och det är troligen ett utvecklingssprång... han blir ledsen då man går från honom och har börjat ha svårt att somna på kvällen. Han äter också dåligt och har varit lite lös i magen några gånger, jag tror att det kan vara tänder på gång. Hoppas det! :)

Vi har börjat måla Stures rum nu, än så länge är det bara vita väggar men på lördag ska vi köpa några roliga färger. Byrån vi fått av mormor och morfar ska också målas. Sedan är det dagt att inreda och dekorera!


Stora killen...

Här i Umeå har vi haft toppenväder i över en veckas tid nu, allt har blomstrat med dunderfart. Vi har haft ca 25 grader och sol varje dag men nu verkar det ha blivit lite kyligare. Hoppas det fina vädret håller sig kvar så vi får en bra sommar här i norr. Lite solbrun har man börjat att bli. :)
Lilla Sture har börjat ställa sig på alla fyra och gunga fram och tillbaka och han vill väldigt gärna ta sig framåt men har inte riktigt kopplat ihop armar och ben än. Det tar sig för varje dag som går... Han tar sig fram men det går långsamt. Han är även nu mycket lättare på nätterna, nu sover han natten igenom utan att äta. Igår fick han för fösta gången sitta i gräset och känna på det, han var mycket imponerad och tyckte det var spännande. Han börjar bli stor nu, har mer vilja och vill hitta på saker att göra hela tiden nu. :)

Jobb jobb jobb...

Har snart jobbat i två veckor nu, haft fullt upp och varit så trött att jag inte har hunnit skriva något nytt blogginlägg. Det är riktigt kul att jobba speciellt då vi har haft kanonväder alla dagar hittills, inte en droppe regn än så länge.
Sture har börjat få koll på sina ben, han vill gärna promenera fram och tillbaka i huset om man håller hans händer. Han tycker det är jätteroligt! :) Han är så koncentrerad att hans lilla tunga sticker ut medan han går :) Men om man blir allt för uppspelt är det lätt att ena benet tar ett steg bakåt istället för framåt.  Har inget "gå"-kort än... så det fick bli ett annat!

Slut på föräldraledigheten

I morgon börjar jag att jobba igen, det ska faktiskt bli lite skönt att få göra annat. Första veckan ska jag sova i vårt gästrum för att Filip ska lära sig att vakna på nätterna, han har ju nu lärt sig att sova trots att Sture gråter och att jag är uppe och springer. Ska bli skönt att få sova hela nätter! Men jag kommer att sakna Sture på dagarna, nu kommer man ju inte att vara lika mycket med honom som man vart hittills.

I fredags då det var Valbogsmässoafton så hade vi hela huset fullt med goda vänner, de allra flesta från byn. Vi åt tre rätters middag med bland annat grillat och en massa annat gott. Vi hade en riktigt trevlig kväll!


Sture lärde sig ikväll att man kan vända sig i sängen, vilket försvårar sänggåendet betydligt! Han börjar bara leka med allt han kommer åt. Så nu sitter han i mitt knä för han blev jätteledsen.


RSS 2.0