Sjuk... :(

Är hemma från jobbet idag, har förmodligen haft feber i natt. Haft frossa och varit kokhet omvartannat, känns ganska skönt att inte behöva vara ute och jobba idag för det är jättedåligt väder dessutom, fastän det är mycket roligare att jobba än att bara ligga hemma...
Snart får vi äntligen vår efterlängtade ledighet, bara den här veckan kvar sedan ska vi vara lediga tre veckor tillsammans!

Magen bara växeroch växer, den har blivit betydligt större de senaste veckorna och bebisen sprkar bara hårdare och hårdare för varje dag som går. I morgon kliver vi in i vecka 25 :) Längtar otroligt mycket efter att få se den lille krabaten!

Vi kan hälsa till familjen Kankkonen att Troja längtar efter er, då vi skulle titta på nyhetstecken så var det min syster som var nyhetsankare och Troja såg direkt att det var någon hon kände igen på tv:n. :) Det såg jättekul ut!
 tyvärr inte så jättebra bild men vi lyckades fånga ögonblicket på kort!
Det ska bli så roligt att ni kommer och ska bo hos oss några dagar! Längtar efter er alla jättemycket!

Hundvakt och shoppingdag!

Var en stund på förmiddagen på stan och gjorde av med lite pengar, köpte en klänning, en tunika, ett par mammajeans oxh ett par jättefina skor. Skorna och klänningen ska jag ha på Martin och Moas bröllop, så det är skönt att man har handlat klart inför det! Ville också handla nytt te på tehörnan men glömde visst mitt stämpelkort hemma så då får det bli en annan dag. Var in i den nya inredningsbutiken Hjärtero här i stan, ååh...jag blev förälskad på direkten! Min nya favoritaffär! Mycket mysiga lantliga inredningsprylar.
Annars är jag hundvakt idag, åt Trojas kära bästisar Cocos och Lukas! Alla tre ligger och sover just nu medans jag kikar på tv.. Deras husse och matte är på bröllop hela dagen så då fick dom vara här istället för att sitta i bilen hela dagen.
 
I morgon ska vi till tomtebo för att fira min pappa som fyller år på måndag, då får vi även se det lilla tillskottet i vår släkt. Min kusin Sussi och hennes man Sly har fått en liten pojke och han ska visst vara änglasöt! Så det ska bli roligt!

Nissan 200sx -95

Nu är nissan "klar" för denna gång.
Vi har nu haft den ungefär ett år.
Det började med att vi åkte upp till Kalix och tittade på den men tyckte då att den inte var i tillräckligt bra skick så vi åkte hem igen. Avvaktade i 2-3veckor och återkom sedan till säljaren med ett betydligt lägre bud.  Vi kom överens om ett pris på telefon. Å så blev det en resa till.
Då såg bilen ut så här.
 

Dagen efter vi hämtat den så började den förändras. Väghållningen skulle uppgraderas, motoreffekten skulle ökas m.m.
Så stötdämpare och fjädrar byttes till fullt justerbara coilovers. Andra bussningar, krängningshämmare och justerbara stag monterades. Styrboxen chippades, större bränslepump sattes i, oljekylare monterades, annat avgassystem sattes dit och laddtrycket skruvades upp. Detta för att öka effekten från orginal 200hk till ca 300hk. Inne i bilen byttes stoar, ratt och växelspak. Utvändigt monterades sidoklojar och baklysen från en senare årsodell  (97-00).

Så här åkte vi med bilen resten av förra sommaren och hösten.
Här är några bilder från då.
I vinter började utsendet förändras ordentligt.

Frontpartiet bygdes om till årsmodell (97-00), kjolpaket monterades, hål för bromsjlus, antenn och vinge togs bort i bakpartiet Skärmar valsades för att rymma dom nya fäljarna som breddar betydligt mycket mer än de förra.
Under huven bygdes nya grövre tryckrör coh en annan dumpventil monterades.
I våras lackades bilen och nu ser den ut så här...Nu hoppas vi på många roliga och problemfria mil i bilen.  Förhoppningsvis så ska vi få möjlighet att åka på några bilträffar/bankörningar.

RSS 2.0