Fullt upp i helgen...

I fredags hade vi besök av familjen Kankkonen, det var fullt fart på alla barn. Även lilla Sture var vaken en stund. Vi fikade och hade trevilgt här hemma en stund, efter det åkte vi till Tomtebo och åt middag där. Hade även fredagskvällsmys tillsammans allihopa. :)

I lördags så vaknade vi och såg att det äntligen var minus ute, även solen lyste :) Vi bestämde oss för att ta en långpromenad in till Ica i Bodbyn för att handla lite mat. Väl inne i byn så satte Sture igång och gallskrika och vara jättehungrig, men som tur var så fick vi värma mat hemma hos Erik och Elin så vi glatt kunde fortsätta vår promenad en stund till. Sedan åkte vi till Tomtebo igen för att fira Carolina 19 år och Linn 7 år i förskott. Där hade hela släkten samlats och vi åt ett mini-julbord. Jättegott!

Idag har vi haft besök av familjerna Lindberg, Nyman och Thorstensson/Nilsson och vi har haft fulla huset med barn även idag! Kul med liv och rörelse men det blir väldigt tyst igen då alla har åkt.

I morgon ska vi på BVC igen, ska bli roligt att se hur mycket Sture har ökat i vikt och längd :)

 Inte så enkelt att fota alla fyra, men här är kusinerna på bild tillsammans :)


Första dagen jag är ensam med Sture

I dag har Filip börjat jobba som vanligt igen. Lite tråkigt att vara ensam men det har gått bra hittills! :) Har varit ute på en timmes promenad i geggan, Troja var jätteglad! För tillfället sover Sture, han är väldigt snäll och enkel att sköta om själv.
I helgen hade vi besök av farmor Maivi och farfar Åke, riktigt kul att dom kom upp och hälsade på oss! Lite avlastning är också skönt!
Vi har även varit och hämtat en adventsgran och satt upp utomhus, så nu till helgen skavi tända den! :) Mysigt att julen börjar närma sig! Jag ska försöka byta lite gardiner osv i veckan då Sture sover på dagarna.
Till helgen kommer familjen Kankkonen till Umeå, vi längtar efter att få träffa er!

Stolta över sitt barnbarn!


Sture 1 vecka gammal

I dag är Sture en vecka gammal. Han sover bra på nätterna än så länge, men somnar ganska sent på kvällen. Han har tagit sitt första bad i badbaljan den här veckan och han älskade det, låg helt avslappnad i pappas händer och bara njöt av värmen. Igår tappade han sin navelsträng, och magen blev såå fin! :) Har även haft besök i veckan av Stures kompis Isak och hans föräldrar. Samuel och Annika från Ö-vik har också varit här och mormor och morfar + moster Carolina, morbror Martin och moster Moa. Tack för de fina presenterna Sture fått! :)
På fredag ska vi för första gången till BVC. Det ska bli spännande att se om han blivit något större.

Idag har vi jättetrist väder här hemma, vi hade tänkt att ta en promenad med vagnen men det spöregnar. Tror vi väntar någon dag till.

Troja börjar tycka bättre och bättre om honom.
 Några av hans presenter (kläder och barbapappa)
  Första badet :)

 Kompisarna Sture och Isak (Sture 5 dagar, Isak 1½ månad)

Lilla Sture har kommit till världen :)

I söndags kväll började mina värkar sätta igång och vi åkte in till förlossningen kl 23.00. Kl 23.30 var vi framme och mamma mötte oss vid ingången för att ta Troja som skulle få vara hos dom tills vi åkte hem. Det var vi väldigt tacksamma för! Vi trodde nästan att vi skulle få åka hem igen men efter undersökning sa barnmorskan att vi skulle få stanna för vi skulle få en bäbis denna dag. Den 9/11-09 kl 02.36 tittade lilla Sture ut och vi blev jätteglada då vi såg att det var en frisk liten pojke :) 50 cm lång och vägde 3350 gram. Han är väldigt fin och välskapt. Serut som sin pappa gjorde då han var liten bäbis. (Tittade i våra fotoalbum från då vi var små) Vi kom hem från BB i går eftermiddag. Jag har verkligen längtat efter att få komma hem och sova tillsammans med Filip. Inte å roligt att dela rum med andra, man sov inte så bra. Vi mår alla bra men det är en stor omställning. Troja tycker att det är lite konstigt och är väldigt försiktig då hon luktar på honom, men hon undrar nog när vi ska lämna tillbaka han. :)
 Alldeles nyfödd
  

RSS 2.0