Höst i Vätholm

Helgen har varit vilsam fastän vi har haft fullt upp. Vi har hunnit med att vara på kräftskiva, shopping på stan och ett födelsedagskalas. Idag var vi även ute på en två timmars promenad i skogen med Troja. Det var verkligen härligt men man var trött då man kom hem igen. Hade turen att hitta ett gäng med gula kantareller efter skogsstigen. Så det räcker till två såser i vinter, mums! Troja har också stått modell i skogen, har fotat och fotat för att få någon fin höstbild på henne och ja det fick vi också... men det är svårt att fotografera hundar, dom vill aldrig sitta still eller titta åt det håll man själv vill.
Kan även meddela att våra kompisar Elin och Erik har blivit lyckliga föräldrar till en liten pojke! Ska bli spännande att få träffa den lille krabaten!
    

Tänkte lägga upp en bild för er som inte bor i närheten och får se min växande mage så ni också få se hur tjock jag är nu :)
(vecka 33+4)

Personalresa

Har varit på studieresa/personalresa till Skellefteå i två dagar. Har varit riktigt skönt att få koppla av lite från det dagliga arbetet. Bodde på Stiftsgården som är en gammal "stugby" med jättemysiga hotellrum som är gammeldagsinspirerade. Har fått äta riktigt god mat och varit en sväng på Boda Borg. Mitt lag var det bästa laget :) fast jag var inte med i alla celler eftersom magen är rätt mycket i vägen nu :P. Igår kväll fick vi äta tre rätters middag i "Pehrkällaren" som är en gammal potatiskällare på hotellet som de har inrett väldigt mysigt!
  Så här fint var det där vi åt!

Har haft två riktigt roliga dagar där vi i personalen har lärt känna varandra ytterligare. Sånt uppskattas!
Ikväll blir det att vila upp sig inför morgondagen med att se på Idol och mysa med Filip i soffan, för i morgon ska vi jobba halva dagen och sedan ska vi till barnmorskan för kontroll och efter det ska vi på vår sista föräldragruppsträff.

Höstmörker :)

Tycker det är mysigt med den kyliga luften och det mörka ljuset på hösten. Är helt perfekt arbetsväder då man har ett utomhusjobb! Vi har haft mycket sol de senaste veckorna här i Umeå.
Har varit ganska trött de senaste veckorna så vi har inte gjort så mycket, Filip har varit på kurs i veckan och jag och Troja har bott på Tomtebo några dagar.  
Vi har nu snart köpt allt till vår lille knodd som kommer i november. :) Nu är det inte länge kvar, mindre än två månader till beräknat födelsedatum. Den kan gärna få komma lite tidigare, längtar så mycket efter att få se den lille. Ska iväg till babyproffsen nu och köpa bilbarnsstol.
Trojas nya hundsäng! :) Hon gillar den!
  Lite mysiga höstbilder på vårt hus som Filip har tagit.

RSS 2.0