Febrig

Sture är sjuk nu igen. Han hade feber igår morse, då hade han 38,6 och på kvällen hade han 39,2 grader. Han har sovit ite oroligt de senaste två nätterna. Idag har inte febern gått ner något, men han är pigg och glad i alla fall. Han leker som vanligt. Jag känner mig frisk för en gång skull och Filip har lite halsont. Vi hoppas nu att Sture kryar på sig så vi kan göra det vi har inplanerat i helgen.
mina två härliga killar!

Vinterland

Det har varit riktigt kallt nu några dagar. I morse hade vi -21 grader, vi har därför eldat en del i kaminen. Hoppas att att visar resultat på elräkningarna! Som tur är har vi i alla fall sol så det blir jättevackert ute med all frost som glimmar.
Sture har nu övergått till en sovstund på dagtid, så vi lägger honom numer klockan 12 och sedan får han sova max tre timmar. Både i måndags och i tisdags fick jag väcka honom klockan 15.00. Kan också berätta att efter att han flyttat till sitt eget rum så går kvällsläggningarna betyldigt bättre. Han har börjat somna själv, vi nattar honom och går ut och drar igen hans dörr. Det har hänt någon gång att vi fått gå tillbaka och lägga ner honom och han har då somnat. Det är verkligen jätteskönt och vi njuter av att det går så lätt. Hoppas att det håller i sig!


Sture 1 år idag

För ett år sedan låg vi på BB med en alldeles nyfödd liten kille. Tänk att det redan gått ett år. Jag drömde faktiskt i natt om förlossningen som var för ett år sedan. Sture föddes kl 02.36 och var frisk och kry. Idag tultar han runt och har fått sju tänder (4 uppe och 3 nere). Han är för det mesta glad och vill vara med på allt. Vi älskar detta underbara barn, tänk vilken gåva att just han hamnade hos oss! :)

1-års kalas för Sture

Igår hade vi 1-års kalas för Sture med vår släkt. Han fick så mycket och fina saker av alla. Tusen tack många gånger! Igår natt var även den sista natten Sture sov i vårt sovrum, nu har vi flyttat ut honom. Hoppas att han kommer att sova lika bra i sitt rum.

Badar i holmsund. Sture var rädd i början ...

dsc00278 (MMS)

Badar i holmsund. Sture var rädd i början men nu är han jättebusig:)


Dans till favoritlåten

Sture dansar till favoritlåten!

Tidiga mornar hos Westbergs

Nu såhär några dagar efter omställningen till vintertid så ligger Stures "vakna på morgonen" tid fortfarande kvar på sommartid. Det gör att det blir tidiga mornar, han startar redan kl 05.00 istället för 06.00. Har fått lite tips om hur man förskjuter vaknandet en timme men har ännu inte provat det till 100 procent. Alla andra tider under dagsrytmen är försjkutna men inte uppvaknandet efter nattsömnen. Jag hoppas verkligen att det kommer att gå till sig, för att vakna 05.00 är tufft i längden.
I dag har vi haft besök av kusinerna Linn, Filip, och Elvin och mostrarna Johanna och Carolina. Linn har bakat chokladbollar till Stures 1-års kalas på lördag, annars var vi ute en sväng och promenerade i skog och över ängar.
I morgon väntar besök av Emilia på förmiddagen och efter lunch ska vi på babysång i Vasakyrkan tillsammans med Linda, Hedvig, Erik och Isak. Sen på kvällen ska jag på pysselkväll i byastugan. Jag ska pyssla med ett fotoalbum till Sture. Så morgondagen är fullspäckad med aktiviteter :)

Första dagen på min föräldraledighet. Grus...

dsc00277 (MMS)

Första dagen på min föräldraledighet. Grusvägen är mer lerig än grusig. Troja får en dusch när vi kommer hem.


RSS 2.0