Första grillningen!

Igår kväll var jag och Filip och fikade på Waynes tillsammans med Martin, Moa, Nicke och Karro. Efter det gick vi på bio och såg den nya Fast and furious filmen, den var ganska bra faktiskt . Idag har mamma, pappa och Carolina (som förövrigt tog körkortet i torsdags) hit och grillade fläskfile. MUMS! Det var årets första grillning! I Umeå är det toppenväder idag, 16+ och sol. Nästan sommarväder :) Vi har också vårstädat lite på gården och storstädat hela huset idag. Mycket skönt att ha det gjort.
På måndag så ska jag till Robertsfors Folttandvård och ha min första praktikdag, det ska bli spännande och jag hoppas jag har hamnat på en klinik med trevlig personal så man inte känner sig frågvis :)

Påsken

Har precis kommit hem från en helg i Åre tillsammans med Filips familj. Vi har haft mestadels mulet väder och varmt men på påskafton hade vi blåkupa och 13+ ute, det var otroligt varmt! Då passade vi på att spendera dagen på fjället, vi åkte faktiskt längdskidor, tro det eller ej! :) Har inte haft med skotern dit i år, eftersom vi visste att det hade varit så varmt där en längre period och skulle vara det under helgen. Annars har vi ätit gott och hjälpt till att klyva ved och elda upp ris. Jag har tur som får vara ledig hela veckan från skolan nu, men Filip börjar jobba som vanligt i morgon igen.
Här kommer lite härliga vårfoton från vår mysiga helg!
   

Våren är här!

Idag har vi haft 7 plusgrader och strålande sol i Umeå, snön smälter och smälter! Jippi, äntligen har man känningar av våren i luften. Snart har vi dessutom påsklov, det ska bli så otroligt skönt att få en veckas ledighet från skolan. Fast vi har haft det ganska lugnt på slutet i skolan, speciellt nu då vårt examensarbete börjar vara klart. Det ska lämnas in på måndag nästa vecka. Det enda vi har kvar efter det är att redovisa arbetet, opponera på en annan grupps arbete samt att vi ska ha en patientredovisning. Då ska vi ha ett intressant patientfall från vår praktikplats som vi ska berätta om. Känns både roligt och skrämmande att man är klart snart, är väldigt sugen på att få komma ut och träffa lite friskare patienter, både vuxna och barn dessutom. För på skolan har vi ganska mycket sjuka som har mycket behandlingsbehov och har gått hos oss i tiotals år. Nu ska jag ut på promenad i den härliga kvällssolen med Troja!

RSS 2.0