Pulka och fotografering

Igår premiäråkte Sture sin nya pulka :) Han gillade det men det var svårt att få honom att skratta på foto. Han var koncentrerad på allt annat och tyckte det var väldigt spännande att känna på snön och även smaka på den.
Vi fick besök av Jonas och Linda som fotade utomhusbilder på Sture, det ska även fotas inomhus fast det blir en annan gång. Bilderna blev fantastiskt fina och det blir nog någon förstoring på någon av bilderna :) Tack för hjälpen!
 


Snööö :)

I går kväll snöade det rätt bra, det ligger väl kanske 7 cm snö på marken nu. Filip är och handlar mat och en pulka åt Sture, så i eftermiddag ska vi ut och åka :) Vi ska även få hjälp av Jonas och Linda att fotografera Sture så vi kan göra någon fin förstoring att hänga upp. Det blir fotografering både utomhus och inomhus.


Höststorm och barnvälsignelse

I helgen har det varkligen varit ett riktigt höstväder. Det har verkligen blåst mycket här i Umeå, även regn har fallit. Det börjar bli kyligt på dagarna trots att solen lyser. Det är svårt att veta hur man ska klä Sture utan att han blir för kall eller för varm. Vi har varit en sväng på stan och handlat skor och Filip hittade ett par nya jeans. Sture har också sovit en natt hos mormor och morfar.
I dag har vi varit på Hedvigs barnvälsignelse i kyrkan. Det var mysigt och efteråt så fick vi komma hem till dom på mat och fika. Det var en trevlig eftermiddag! Sedan tog vi en promenad med Troja då vi kom hem, så nu ikväll väntar en film och lite kladdkaka :)

 Dagens barn: Hedvig, dock är det en bild från i somras... måste uppdatera med lite fler bilder på Stures kompisar!


Stubben kan gå :)


Dagis

I dag var vi och kikade på dagis åt Sture. Var på Frälsningsarmens dagis som ligger på Ersboda, Krubban heter det. Kul att få kolla runt och ställa frågor. Det känns lite läskigt att han har börjat bli så stor att det är dags att ställa honom i kö för dagisplats redan. Tiden går verkligen supersnabbt! Krubban hade i alla fall både plus och minus men i det stora hela kändes det som ett mysigt dagis med lugn atmosfär. Vi ska i alla fall och titta på två andra dagis också så vi har något att jämföra med.
Ibland kan man nästan tro att Sture har börjat säga "där", han han stå och säga "dä" när han pillar på med något. Vårt lilla hjärtegryn! Han har i alla fall lärt sig att öppna skåp och dörrar i köket nu. Han har fått en aldeles egen låda men han är och drar i alla han får tag i ändå. På lördag blir han 11 månader :)

Fullbokade

En vecka till har gått och jag har fått helg :) I morgon får bi besök av familjen Haga från Övik, ska bli kul att få se deras lill-tjej! På söndag har vi besök av familjen Nyman, Niklas ska hjälpa Filip i garaget och jag och Karolina ska sköta barn och umgås! Vi har haft toppenväder i veckan här i Umeå, det har varit riktigt skönt att arbeta utomhus på dagarna. Ikväll ska vi passa på att mysa ensamma i soffan och se lite tv.
Stures framgång på stegen avtog men igår började han vilja prova på några steg igen, idag ville han bara krypa. Undrar när han bestämmer sig för att bara gå. Det är skönt än så länge att han inte traskar iväg själv, han kommer säkert att ramla och slå sig mycket. Han har nu fått fem tänder, två uppe och tre nere. Han har även lärt sig att pussas :) Det är mycket mysigt!!

Han visar gärna upp ina tänder (dock syns inte den 3e tanden nere som bara är en liten pigg än så länge!)

RSS 2.0