Ny vecka i morgon

Den här helgen har varit väldigt lugn och nu äntligen har vårvärmen börjat komma! Det droppar från taken och solen skiner. Filip har varit i garaget nästan hela helgen och håller på att slipa och spackla inför lackeringen. Det ska bli spännande att se det färdiga resultatet. Jag tror att det blir bra! Längtar efter sena sommarkvällar i stan med den nya fina bilen!
Min lilla systerson Elvin har nu bilivt ett år och han kan redan gå! Tänk vad fort tiden går...tyckte det var nyss som du kom till värden.
I skolan jobbar vi som mest med vårt examensarbete, det är en hel del att göra och speciellt då vi valt ett komplicerat ämne och lindar in oss mer och mer... Men slutresultatet blir nog bra till slut! Snart ska jag ut på fem veckors praktik på folktandvården i Robertsfors, är lite nervös men det ska bli spännande att få komma ut och se hur andra jobbar.

Skoter Skoter Skoter å Skoter

Jag (Filip) har varit med en massa kompisar i Joesjö vid Tärnaby för att köra skoter och ha kul. Varje år vid den här tiden så åker vi till fjälls. I år var vi 9st, bland annat så följde min svåger Johan  Kankkonen med ända från Falun. Efter tre hela dagar på fjället så är man ganska mör i kroppen, men vi har haft jätte kul!
Här kommer några bilder från resan.
 

 Johan Kankkonen

  Samuel Haga

Håkan Nygren

  Jag

 Niklas


Onsdag

Sitter för tillfället på skolan och väntar på att vår föreläsning kl 10.00 ska börja. Har haft en bra helg, var och åkte snowboard för första gången i lördags. Var i Bygdsiljum tillsammans med mamma, pappa och Carolina. Det gick faktiskt mycket bättre än jag hade förväntat mig, men så ont jag hade i hela kroppen dagen efter! I måndags fyllde jag 22 år och jag fick superfina paket! Ska gå och köpa min en ny mobiltelefon för presentkortet som jag fick av min älskling! Ikväll åker Filip bort till fjälls och kommer inte hem förrän på söndagkväll, så jag är ensam i helgen... hoppas det blir fint väder så kan jag och Troja vara ute mycket! Annars blir det nog en lugn och stillsam helg hemma i Växtholm.

RSS 2.0