Johanna 30 år!!

  Idag fyller min älskade storasyster hela 30 år! GRATTIS från oss!


Vi har varit ute på långprommis på morgonen i det fina vädret.
Ikväll ska vi gå ut och äta och sedan blir det kanske bio. Igår hade vi fulla huset med folk. Det var kul, vi åt mat, åkte skoter, lekte med barnen, spelade spel och umgicks. Nu ska vi åka, hej svejs!

Dan före dopparedan

Idag har jag klätt vår superfina gran. Röda och svarta kulor och glitter, totalt 180 ljus. Den är mycket fin! Har också fotat med vårat nya objektiv så nu fick jag med hacke hackspett på vårt fågelbord. Det var kul! Har också gjort i ordning rödbetssallad och mimosasallad inför julafton.

 En liten pippi.

 Vår julgran!

Julledighet

Har fått tillbaka min psykologitenta i veckan, jag klarade den! =)
Idag är första dagen på vår julledighet. Vi har varit i garaget och pysslar med bilen. Sen har vi haft besök av mamma, pappa och Carolina. Filip har hjälp mig att slinga mitt hår och vi har fått hem en jättefin ädelgran! =) ska klä den på måndag. Vår allra första alldeles egna julgran. Igår kväll var vi och bytte bil, sålde Skodan och fick pengar emellan mot en Volvo V40. I morgon åker vi ner till Timrå för att fita lilla julafton med Filips föräldrar. Det ska bli mysigt!

Snö och Idol-final

Sitter just nu och har sett första delen av Idol-finalen 2008. Vi hejar på Kevin! Filip var ute just och tog några fina kort på vårt julpyntade hus. Idag har det kommit ca 15cm nysnö och det ska fortsätta att snöa i natt också. Troja tycker också om att det har kommit en massa snö! Synd att vi har skotern på verkstad, annars hade man kunnat tagit en liten åktur. I morgon ska vi gå på stan och handla julklappar och sedan på kvällen ska vi på Elins 30-års kalas.

   

Måste bara länka till ett helknäppt filmklipp på en hund. :)
http://video.msn.com/video.aspx?mkt=sv-SE&vid=30a888c4-6c63-446e-b17a-be7a5b08ec1f

Välbesökt restaurang

Vi har en mycket välbesökt och populär restaurang här hemma... Skulle nog kalla den byns inneställe! Har haft massor med olika fågelarter som är och mumsar i sig frön. Idag har vi haft besök av en hel flock med Domherrar, dom är ju bara så söta! Det är riktigt mysigt att äta frukost och titta ut och se alla fåglar. Vi har också haft besök av Hacke Hackspett (större hackspett), men han ville inte vara med på kort. Men han står fortfarande på VIP-listan. Vi har också haft besök av Talgoxarna, Blåmesarna, Nötskrika och Entita

Måndagskväll

Idag har jag gjort bort min sista tenta för den här terminen! Hade tenta i psykologi, tror det gick ganska bra. Men vi får vänta och se hur resultatet blev. Något annat nytt är att Filip ska byta jobb, han har fått jobb på Siemens här i stan och idag så tackade han JA! Så nu får vi hålla tummarna för att det blir bra då han äntligen ska få börja där.
Just nu så snöar det ute, medans i stan så regnar det... Hoppas vi får lite snö innan jul så man kan åka lite snöskoter under julledigheten. I morgon ska jag till frisören och byta frilla...men jag har inte bestämt hur jag vill klippa mig än. Kanske dags att börja göra det nu.
Slänger med en bild på Troja från i somras! =)

1a advent

Nu har vi traskat in i den mysiga julmånaden! I helgen har vi varit i Lönnånger, i Filips försäldrars sommarstuga. Där har vi myst och tagit det lugnt tillsammans med familjen Kankkonen! Vi har bastat,grillat korv, spelat spel och bara umgåtts. Det har varit en mycket rolig helg! Dessutom upptäckte jag att Elvin har fått sina två första tänder =) Här kommer lite bilder från helgen...

    
  

Igår var vi på Tomtebo för att fira min lillasyster Carolinas 18-års dag! Nu är det körkort som gäller!

RSS 2.0