Humöret går upp och ner

Sture har börjat få en väldans humör. Då han blir arg så slåss han, drar i håret och nyps. Det är svårt att veta hur man som förälder ska göra i en sån situation. Tror att det har mycket att göra med att han inte kan prata än, han har svårt att berätta vad han vill. Det går i alla fall jättebra för honom att sova i sin nya säng, han gillar den så mycket. Då han vaknar på natten så skriker han inte mer utan han kommer gåendes tyst och står vid vår säng och vill bli upplyft. Han somnar snällt om mellan oss i vår säng.
Han är vår guldklimp och jag älskar när han ger en varma kramar och ska sitta och mysa i famnen, det finns nog inget bättre än det.
Mitt hjärta!

Mycket att göra

Det var ett tag sedan jag skrev här i bloggen nu, men vi har haft fullt upp nu då vi båda har börjat jobba och Sture är på dagis. Det är mycket man ska hinna med på den korta kvällen man har. Tvätta, städa, leka, rasta Troja, greja med gården osv osv. Vi har även hunnit med att VAB:a två dagar. Sture har varit dålig i veckan och sovit mycket dåligt. Jag är fortfarande snorig och har ont i halsen, men jag tror det är påväg att vända i alla fall för Sture. I och med att han har sovit dåligt på nätterna har vi kommit fram till att det skulle vara skönt att han sov i en vanlig säng så vi kan ligga brevid då han är ledsen på natten. Sagt och gjort så var jag iväg i morse och köpte en säng som jag hittade på blocket. Nu ligger han och sover i sin nya säng och det ska bli intressant och se hur det går i natt.

RSS 2.0