Gäääsp

07.15 väckarklockan ringer. Försöker väcka Sture utan att han ska bli ledsen, han ska vara på dagis om 30 min och äta frukost där. Han vaknar efter många strykningar på ryggen och kryper upp i mitt knä och gosar ner sig och ser på mig och undrar varför jag väcker honom. Vi tar oss upp till slut och byter kläder, borstar tänder och åker iväg på dagis. Jag åker hem och äter frukost i min ensamhet för första gången på väldigt länge. Om en stund ska jag åka till mormor och hälsa på henne.
Hämtar Sture gör jag inte förrän klockan halv två. Så idag är han på dagis ganska länge. Han verkar trivas med barnen och fröknarna. Det är inga bekymmer att lämna honom där, han är totalt obrydd både då man lämnar och hämtar.

Dagisbarn

I dag har vi haft första inskolningsdagen på Stures förskola Myrstacken. Vi var där en timme och han tyckte att det var jättekul. Han hade nog velat stanna längre. I morgon blir den en timme igen, vi har två veckor på oss att skola in honom. Sedan ska det vara klart. Det känns kul och jag hoppas att han kommer att få mycket kompisar där. Vår stora kille är numer dagisbarn!

RSS 2.0