Jul och Nyår

Har varit borta i nästan två veckor. Det var väldigt skönt att komma hem i fredagskväll igen. Har hunnit göra en massa saker under ledigheten.
Vi åkte ner till Timrå innan julafton och har bott hos Åke och Maivi. Har varit på IKEA, birsta city och några andra affärer och shoppat loss. Vi har även hunnit med att hälsa på vänner nere i Timrå/Sundsvall.
Julen har varit väldigt mysig, med god mat, trevlig gemenskap och bra klappar! Sture har för första gången fått träffa sin kusin Ellen som är 4 månader äldre än honom, hon kan sitta och har fått sin första tand :)
Över nyårsafton var vi på bröllop nere i Habo, en av Filips barndomsvänner gifte sig. Då fick Sture och Troja vara hos farmor och farfar i deras sommarstuga medan vi själva bodde på hotell i Askersund. Helt otroligt vad skönt det var och vakna upp på natten och inte behöva kliva ur sängen för att göra mat. På vägen hem på nyårsdagen hade vi riktigt busväder, många gånger såg man ingenting av all snörök i mörkret. Usch det var obehagligt! Då vi skulle hämta upp Sture och Troja kom vi nästan inte fram till stugan där vägen drevade igen partivis på bara några sekunder, fick köra genom en meters drivor på något ställe. Men vi lyckades ta oss där ifrån och kom hem sent på fredagskvällen.
Hemma var det mycket snö men vi har haft tur och fått hjälp med skottningen av gården så vi behövde inte alls skotta då vi körde in på gården :)
 bilder från julen
  bilder från bröllopet
 Äntligen hemma!!!!

Kommentarer
Postat av: christine staffan

Så mysiga kort på er alla.Skönt att ha er hemma igen.Kram mamma

2010-01-03 @ 15:32:56
Postat av: Martin & Moa

Vilka fina kort! va bra det blev när du färgade håret! Ellen är så stor bredvid Sture! :)

2010-01-03 @ 16:28:55
Postat av: Emelie M

Inte nog med en go familj, en stilig make och en urbotat supersöt son.. Snygg i håret är hon också!

2010-01-05 @ 18:10:08
URL: http://frumelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0