Pizza och islykta

Ikväll vankas det hemgjord tacopizza. Blev så sugen på den väldigt goda pizzan Moa och Martin bjöd oss på för någon vecka sedan. Receptet hittar du här: Moas blogg.
Annars har jag varit duktig och äntligen placerat ut vårt fågelbord och satt upp lite talgbollar, så nu väntar vi på att småfåglarna ska hitta hit till vår restaurang. Jag har också ställt ut en hink med vatten som ska bli en islykta. Har tänkt att göra några till, dom blir så fina då man tänder dom i vintermörkret. Extra passande blir dom till julafton då vi kommer att vara hemma hos oss.

Sture har fått tillbaka eksem/utslag på kroppen nu. Fast den här gången är det röda områden istället för hela kroppen. Blir bra att fråga lite extra på torsdag då vi ska till BVC för 1-års vaccinationen. Håller tummarna för att det ska gå bra så han inte får ont eller feber efteråt.

Kommentarer
Postat av: Moa

Haha, vi blev så inspirerade när ni började fråga om pizzan så att vi också ska göra den ikväll :) Det var kul att ni gillade den.Trist med Stures eksem, hoppas det går till sig!

2010-12-04 @ 15:21:41
URL: http://moasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0