Höst i Vätholm

Helgen har varit vilsam fastän vi har haft fullt upp. Vi har hunnit med att vara på kräftskiva, shopping på stan och ett födelsedagskalas. Idag var vi även ute på en två timmars promenad i skogen med Troja. Det var verkligen härligt men man var trött då man kom hem igen. Hade turen att hitta ett gäng med gula kantareller efter skogsstigen. Så det räcker till två såser i vinter, mums! Troja har också stått modell i skogen, har fotat och fotat för att få någon fin höstbild på henne och ja det fick vi också... men det är svårt att fotografera hundar, dom vill aldrig sitta still eller titta åt det håll man själv vill.
Kan även meddela att våra kompisar Elin och Erik har blivit lyckliga föräldrar till en liten pojke! Ska bli spännande att få träffa den lille krabaten!
    

Tänkte lägga upp en bild för er som inte bor i närheten och får se min växande mage så ni också få se hur tjock jag är nu :)
(vecka 33+4)

Kommentarer
Postat av: Jos

Så fin mage du har! :-) Jag längtar faktiskt att blir moster åt ert bebis!.

Kram Jos

2009-09-27 @ 17:21:07
URL: http://joskankkonen.blogg.se/
Postat av: Sofie

Haha, Epoxy har drillats hårt som fotomodell sen han var valp. Han sitter/ligger/står på alla möjliga ställen, helt stilla som en staty medan man kan gå runt honom och fota. Perfekt! ;)



Åh äntligen får man se magen :) Du ser så liten ut Linnea och magen är så stor. Hur ska det då se ut om en månad?? :D



Kramar!!

2009-09-28 @ 15:57:23
URL: http://ofiie.blogg.se/
Postat av: christine staffan

Vilka underbara höstbilder.Roligt att ni hittade svamp.Kram mamma

2009-09-30 @ 16:00:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0