Snön smälter

Som många vet har Sture varit sjuk, han har RS-virus men idag är det mycket bättre! Han är nu pigg och glad och har fått tillbaka sin aptit. :)
Äntligen börjar våren komma med stormsteg! Idag har vi +9 grader ute och sol. Våran grusväg som blir till lerväg har äntligen börjat torka upp, gick in till byn och tillbaka och Troja vart inte alls smutsig. Igår kväll innan Sture skulle sova gick vi ut i solen och han fick sitta i vagnen för första gången, han gillade det och kikade nyfiket runt om kring.


Idag kunde lilla Sture sitta alldeles själv i hela 34 sekunder! :)

Kan meddela till er som inte vet att vi sålt våran sommarbil (Nissan) och köpt en Audi S3 istället. Den köpte vi då vi var i Åre under påsken. Nu ska den bara fräshas till så den blir snyggare. Den är liten och bekväm att sitta och åka i. Det blir lätt att fickparkera! :)


Kommentarer
Postat av: Moa

Vilken liten cooling med solbrillorna :) Jag gillar bilden med mössan också, så söt :)

2010-04-13 @ 16:14:03
URL: http://www.moasblogg.blogspot.com
Postat av: Sofie

Skönt att Sture blivit bättre, tyckte så synd om honom! Och härligt att vägen torkat upp, är väldigt torrt och fint här i Uppsala också och det uppskattas verkligen! Inte kul när hunden drar in ett kilo grus efter varenda promenad :p Audin var verkligen jättesnygg! En sån vill jag också ha. I stan ska man ha en liten och smidig bil, så är det bara ;)

2010-04-14 @ 10:11:22
URL: http://ofiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0