Fullt upp i helgen...

I fredags hade vi besök av familjen Kankkonen, det var fullt fart på alla barn. Även lilla Sture var vaken en stund. Vi fikade och hade trevilgt här hemma en stund, efter det åkte vi till Tomtebo och åt middag där. Hade även fredagskvällsmys tillsammans allihopa. :)

I lördags så vaknade vi och såg att det äntligen var minus ute, även solen lyste :) Vi bestämde oss för att ta en långpromenad in till Ica i Bodbyn för att handla lite mat. Väl inne i byn så satte Sture igång och gallskrika och vara jättehungrig, men som tur var så fick vi värma mat hemma hos Erik och Elin så vi glatt kunde fortsätta vår promenad en stund till. Sedan åkte vi till Tomtebo igen för att fira Carolina 19 år och Linn 7 år i förskott. Där hade hela släkten samlats och vi åt ett mini-julbord. Jättegott!

Idag har vi haft besök av familjerna Lindberg, Nyman och Thorstensson/Nilsson och vi har haft fulla huset med barn även idag! Kul med liv och rörelse men det blir väldigt tyst igen då alla har åkt.

I morgon ska vi på BVC igen, ska bli roligt att se hur mycket Sture har ökat i vikt och längd :)

 Inte så enkelt att fota alla fyra, men här är kusinerna på bild tillsammans :)


Kommentarer
Postat av: Jos

Detsamma!. Lite synd att helg var så kort!. Hemresan gick mkt bättre än i Torsdags. Elvin mer lugnt på hemresan. Han var säker trött efter helg. Kram!

2009-11-29 @ 20:59:18
URL: http://joskankkonen.blogg.se/
Postat av: christine staffan

Vilka underbara barnbarn vi har.Är så lycklig över att de finns och att de är våra.Kram mormor

2009-11-30 @ 10:31:41
Postat av: Sofie

Ååh vad söt han är när han håller sin kanin! :) Längtar tills vi ses ;D

2009-12-02 @ 15:27:04
URL: http://ofiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0