Troja simmar

Haft kortdag idag på min praktik, slutade kl 12.00.Skönt att få komma hem lite tidigare en dag, så nu ska jag städa och tvätta undan veckans smuts! Var just ute med Troja, vi gick till vår lilla damm där hon fick apportera frisbee. Tog lite bilder då Troja simmade, hon verkar tycka det är roligare att simma i år än förra året. Hon doppar hela kroppen mycker fortare än i fjol, nu simmar hon ut på första kastet :)
 

Kommentarer
Postat av: Jos

Åh söt TROJA!.. Kram

2009-05-08 @ 21:39:43
URL: http://joskankkonen.blogg.se/
Postat av: Prodi

ÅH vad kul för er!!! Och vad bra för Troja och hennes leder, superbra skonsam träning! :D Hoppas ni har det bra annars..

2009-05-08 @ 23:01:40
URL: http://ofiie.blogg.se/
Postat av: christine staffan

Oj vad Troja är underbar.Hon är så go´.Akta så hon inte blir förkyld. Kram Troja från mormor

2009-05-09 @ 08:23:52
Postat av: Ulrica Heldebro

HEj Linnea och Filip!



Va kul att jag "hittat" Trojas hem. Jag och min familj träffade nämligen Troja i fjol på en fotbollscup i Sävar.Jag tror iallafall att det var hon. Om inte det finns fler Curly i dessa trakter. Hon var där med farmor/farfar eller mormor/morfar. Det var första gången vi såg en Curly. Vi blev helt fast. Vi har under en tid funderat på hund men aldrig riktigt kommit fram till vilken ras som vi ville ha. När vi träffade Troja föll alla bitar på plats. Det var en Curly vi ville ha. Hade tingat en valp från en kennel men tyvärr gick tiken tom. Så nu väntar vi igen på valpar. Vi bor i Robertsfors så vi kanske springer på varandra .MVH Ulrica

2009-06-18 @ 22:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0