Midsommar

Nu börjar midsommarhelgen gå mot sitt slut med vanlig jobbvecka framför sig. Har haft besök av svärföräldrarna under helgen, de har hjälpt till med att anlägga det sista av gräsmattan och sytt nya gardiner till vårt vardagsrum. Tack så mycket för den hjälp vi fått! Jag har även gjort ett litet stenrös där jag ska plantera smultron. :)
 Så här snyggt blev det!
På midsommarafton började vi med att jobba här hemma och mot eftermiddagen åt vi lax och pressad potatis och en god marängtårta till efterrätt. Efter maten tog vi en riktigt långpromenad på 1½ timme. Vi gick genom skog och ängar och slogs med mygg men det var trevligt ändå.
 
Mamma har ramlat i helgen och brytit vänster arm, frakturen var så ful att den ska opereras till veckan, förhoppningsvis får hon operera den imorgon! Stackars mamma! Hoppas den läker fint i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Jos

Gardiner blev verkligen FIN o ser riktig mysig ut!. Även marängtårta! Mums!.. Jaa mamma har verkligen otur men tur det var vänster hand!. Hoppas hon får hjälp fort!. KRamkram Jos

2009-06-21 @ 17:23:23
URL: http://joskankkonen.blogg.se/
Postat av: Maivi

Tack från oss som fick mumsa på denna midsommartårta! Den var verkligen god, liksom all övrig mat vi fick under helgen.

Hoppas gräset växer så det knakar och ni får använda gräsklipparen flitigt. Hi,hi..

Stor kram från Maivi o Åke

2009-06-21 @ 21:03:47
Postat av: Sofie

Hej! Vad fint och somrigt ni fått det! Hoppas jag får se det live nån gång i sommar ;) Stackars mor din som brytit armen :( Kram

2009-06-25 @ 20:55:20
URL: http://ofiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0